onsdag 6 mars 2013

Onsdag

Äntligen börjar det kännas som vår i luften! Tyvärr är det ju för hårt i marken för att kunna pyssla utomhus, men snart så!!:)

Idag blir det att dra till lilla mamma en sväng, de ska ju ut och åka skoter en vecka så får passa på att träffa henne lite innan:)

Här låg vi i magsjuka förra veckan, hualigen, de vill jag inte vara med om igen med en bebis i magen, blev ju inte bättre av att lillfisen körde runt där inne och hade jättekul medans mamma hade feber och mådde illa;) Fredagen var vi friskförklarade och håning åkte till jobbet igen.

 Det är så mycket man vill fixa innan bebis kommer, städa ur alla skåp/garderober och göra fint överallt, men så kommer man till insikt att det går liksom inte lika bra som förr, har en stor mage i vägen. Och har man väl gjort något så får man f*n för det på kvällen när man knappt kan röra på sig.  Det är jobbigt att ta på sig strumpor och skor, och det är ju en hel vetenskap att plocka upp saker från golvet om man nu skulle råka tappa något, som man självklart lyckas med. Ja så man blir Rastlös! Det Bara kryper i fingrar och tår!

Jag känner mig klar nu, lite småfix finns ju alltid kvar, Men på det stora hela så räcker det.

Så lillfis du får gärna titta ut när som helst nu!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar